Bloggpremiär!

3 december, 2014 av Anita

anithaVälkommen till min nya blogg och det allra första inlägget! Jag heter Anita och den här bloggen kommer till stor del att handla om mina två underbara tollare Niko och Java. Jag är en hundmänniska ut i fingerspetsarna som hellre klär på sig kängor och regnkläder och drar ut i skogen för lite hundträning än slinker i en vacker klänning och går på en lyxig restaurang. Men med det sagt så har jag förstås andra intressen än hundarna också. Jag gillar att laga mat och jag tränar också en del, så det blir lite gott och blandat i den här bloggen kan man säga.

Jag bor tillsammans med min sambo Krister i ett hus på den skånska landsbygden. Det är verkligen en idyll, i alla fall på sommaren – den skånska vintern har ju en förmåga att vara väldigt trist. Jag kommer dock inte från Skåne från början utan från Linköping, men kärleken tog mig hit. Krister jobbar som pilot och är borta i perioder, men som tur är har jag ju sällskap av mina underbara fyrbeningar. Själv jobbar jag som narkossköterska, och det är inte heller ett åtta-till-fem-jobb om man säger så.

Jag gillar att renovera och pyssla och fixa med huset, så mina DIY-projekt kommer antagligen också att dyka upp i bloggen titt som tätt. Vi köpte huset som ett renoveringsobjekt och har kommit ganska långt, men det finns ju alltid något att göra. För mig är det det perfekta huset som både har en stor inhägnad trädgård och ett rum som enbart är vigt åt att träna hund. Jag hoppas att ni gillar min blogg!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *