Femårsjubileum närmar sig!

18 juli, 2016 av Anita

Nu har jag och Krister snart varit tillsammans i fem år, vilket vi självklart ska fira på olika sätt och vis. Vi är inte gifta (ännu!) men ärligt talat, i dagens samhälle gör det väl inte så stor skillnad…? I alla fall rent praktiskt. Visst, okej, det är någonting speciellt med bröllop och det kommer nog vad det lider, men då ingen av oss är troende så känns det inte så bråttom. En borgerlig vigsel är väl nästan mer av ett kontraktsskrivande än någonting annat? Hur som, det viktiga är att vi fortfarande älskar varandra, och det gör vi. Jag kollade också upp vad fem år skulle betyda om vi varit gifta, tydligen så skulle det vara ett träbröllop, och hur roligt är väl det…?

Någonting speciellt
Stället så tänker vi utväxla en lite mer speciell present när den stora dagen är här. Det blir ingen överraskning, utan är någonting som vi har bestämt tillsammans. Hos Getpersonal.se hittade vi ett fint silverarmband, Roark, som passar lika bra till män och kvinnor, och som dessutom går att gravera. Armbandet är tillverkat i sterlingsilver och kostar 1,600 kronor, så det är inte helt billigt, men vi tänkte lyxa till det lite. Armbanden är ju sedan faktiskt tänkta att hålla livet ut för oss båda. (Armbandet SÄGS vara till för män i första hand, men det kan jag inte säga att jag håller med om. Det finns ingenting med det som direkt säger ”manligt” i mitt tycke).

Roark silverarmband från Getpersonal.

Så här ser silverarmbandet Roark ut i ograverat skick.


Graveringen ja. Armbandet består av en bricka fäst i en kedja (kolla in bilden), och brickan kan graveras både på utsidan och insidan. Här har vi inte riktigt bestämt oss ännu. På insidan ska det nog bli ”Anita (h) Krister”, där (h) betyder ett hjärta, men utsidan är lite knepigare. Det ska vara någonting speciellt, men riktigt vad har vi inte bestämt oss för ännu. Vi ska tänka över det lite mer, för det vore ju dumt om vi förhastade oss och graverade in någonting som vi sedan ångrade.

Är det någon som har något bra förslag på vad vi skulle kunna gravera in på armbandets utsida? Vi har många idéer, men ingen som vi än så länge tycker är helt klockren! Skriv gärna en kommentar med förslag!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *