Kan man få för mycket hundsaker?

17 januari, 2015 av Anita

Om man gick ett varv i vårt hus så skulle man kanske tro att vi hade en hel flock med hundar. Det är nämligen så att jag tycker om att handla hundprylar, och även om jag tycker att jag mest handlar sådant som hundarna faktiskt behöver så får jag väl erkänna att man hade klarat sig med mindre också.

Niko är en ganska normalstor tollarhane medan Java är väldigt nätt och liten även för att vara en tik, så de har inte samma storlek och kan på så sätt inte dela på saker. Men det hade ju inte gått ändå med tanke på att man ju ofta använder sakerna samtidigt, och då måste man ju ha två av alla saker. Två regntäcken, två vintertäcken, två promenadselar, två dragselar, två reflexvästar, och så vidare. Och så en massa halsband och koppel – där har vi väl kanske lite av ett överflöd.

Dessutom så behöver vi en massa träningstillbehör, leksaker och annat. Så, ja, vi har en hel del hundprylar. Hundarna har en egen byrå i hallen där vi förvarar täcken och annat, och ändå får inte allt plats där. Dessutom har de också en egen hängare för halsband, selar och koppel som också är överfull. Fast mig gör det inget. Jag delar gärna hemmet med hundprylar, och Krister känner samma sak.

Jag har ju till och med ett eget rum i huset som enbart används till hundträning. Där har jag också en del förvaring för leksaker och annat, men jag vill inte ha för mycket inredning där med tanke på att det är golvytan som man vill åt.

Så, kan man få för mycket hundsaker? Jag tror inte det!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *