Önskar mig en ny säng

26 februari, 2015 av Anita
Vår nuvarande säng

Vår nuvarande säng

Min sambo Krister jobbar som pilot, men han är också utbildad möbelsnickare. Snickeriet var dock inget han ville fortsätta med kom han på efter ett tag, men han hann i alla fall göra några möbler och då bland annat vår säng. Detta var innan vi träffades, och när vi flyttade ihop så tog vi helt enkelt hans säng eftersom min var mindre. Det är en fin säng och jag har egentligen inget emot den, men vi har haft den sedan vi träffades och det vore kul med något nytt i sovrummet. Som ni förstår så är det här ett lite känsligt ämne med tanke på att han har gjort den själv, men jag skulle verkligen vilja ha en nyare och modernare säng.

Jag har tagit upp det några gånger och han säger att vi kan byta, men sedan får jag dåligt samvete och så rinner det ut i sanden. Dessutom kommer hans föräldrar att tycka att det är väldigt trist om vi säljer den (man har ju inte plats att förvara en hel säng bara för att), för de är så stolta över ”sin lilla möbelsnickare”. De kunde ju visserligen få sängen, men det går inte för de måste ha en speciell säng med all världens finesser mot ryggont och det ena och det tredje.

Jag har i alla fall tittat runt lite på sängar och jag vet ungefär vad jag skulle vilja ha. En kontinentalsäng vore inte helt fel, så jag antar att jag får försöka ta upp det igen så får vi se om det blir något sängbyte eller ej.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *