Soffbord kan vara roliga!

14 juni, 2015 av Anita

Jag tycker mycket om att sitta på Youtube och titta och lyssna på olika saker. Det har blivit den nya tv:n för mig, och det har blivit väldigt lite riktigt tv-tittande det senaste halvåret. Jag tror jag spenderar väldigt mycket tid på Youtube, jag har ärligt talat ingen riktig koll, med det gör mig faktiskt ingenting. Det som är så bra med Youtube är att det inte enbart finns väldigt bra filmer om hur saker och ting går till, det finns också väldigt mycket roliga filmer som gör att man kan skratta gott och länge. Med andra ord så skulle man kunna säga att Youtube faktiskt är mer Public Service än vad SVT är. Det finns dessutom de klipp som gör att jag själv agerar i vardagen, som den här roliga busringningen om ett soffbord:

Det blev ett inköp
Den här videon skrattade jag mig tårögd till, riktigt roligt var den. Men den fick mig samtidigt att fundera när jag satt där i soffan och tittade, för alldeles bredvid stod mitt eget soffbord, ett soffbord som jag har varit mycket missnöjd med och som jag längtat efter att byta ut. Med hjälp av videon så satte min spontanitet igång och jag surfade helt enkelt ut på nätet i jakt på ett nytt.

Jag hamnade till slut på Inside Möbler, där de hade riktigt många fina soffbord. Det var till en början lite svårt att välja, men efter det att Krister kom och satte sig bredvid mig i soffan så började bitarna trilla på plats. Det visade sig att också han var trött på det soffbordet som vi hade och det gjorde saken enkel; vi beställde helt enkelt ett nytt. Lyckligtvis tog det inte speciellt lång tid innan vi hittade ett soffbord som vi båda gillade, och nu sitter vi med spänd förväntning och hoppas på att soffbordet ska dyka upp väldigt snart. Tills dess får vi väl helt enkelt fortsätta att underhålla oss på Youtube och försöka ignorera det soffbordet som vi har idag, för vi vet ju att det kommer att bytas ut inom en väldigt snar framtid. Det ska bli så himla skönt!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *