Sugen på nya soffkuddar

5 januari, 2015 av Anita

Jag gillar att göra om och pyssla och fixa hemma, och en sak som jag byter ofta är soffkuddar. Det är ett enkelt sätt att få lite nytt utan att någon större ansträngning krävs. Frågar ni min sambo Krister så skulle han nog säga att jag har alldeles för många kuddfodral undanstoppade i garderober och på andra ställen, och det är inte direkt så att han jublar när jag köper nya. Fast jag köper inte bara nya utan byter också mellan de jag redan har, och så rensar jag ibland och säljer gammalt så att jag kan köpa nytt. Jag gillar soffkuddar helt enkelt, och nu börjar jag känna mig sugen på att byta igen. Fast den här gången ska jag inte köpa några utan faktiskt försöka mig på att tillverka nya soffkuddar själv!

Jag har spanat in lite snygga tyger som skulle passa, och så tänkte jag att jag skulle prova att trycka på kuddarna också. Eller måla med schabloner är väl ett bättre ordval kanske. Jag ska alltså skapa egna mönster med textilfärg, och det är ju ett väldigt roligt sätt att göra kuddarna personliga. Jag tänkte att jag skulle göra några med text på men jag vet inte riktigt vad det ska stå. Det finns ju massor av sådana kuddar så det är ju bara att titta på nätet för att få inspiration, men samtidigt så vill jag också göra något eget istället för att kopiera någon annan. Jag har någon liten idé så vi får väl se vad det blir helt enkelt. Det var förresten det här klippet på Youtube som gjorde mig inspirerad att skapa egna soffkuddar!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *